Aplicaţii

Rezistenţa şi flexibilitatea lui RASTRA o fac soluţia idealǎ pentru construirea de case individuale sau pentru mai multe familii, pentru proiecte industriale şi comerciale de toate mǎrimile.

Case unifamiliale

Creşterea costurilor de energie şi interesul crescut pentru construirea de clǎdiri ecologice au mǎrit numarul de case unifamiliale construite cu FBI ,cu aproximativ 25%pe an în ultimii ani.

Subsoluri

Experţii în energie ne spun cǎ pânǎ la 40 % din pierderea de cǎldurǎ a unei case este prin sol, prin pǎmânt. RASTRA creeazǎ soluţia perfectǎ pentru pereţii de subsol,pentru a bloca, a ţine iarna afarǎ şi pentru a pǎstra aerul cald şi încǎlzit , în interior.

Case pentru mai multe famili

Casele, condominiile, apartamentele şi hotelurile reprezintǎ o aplicaţie în creştere şi importantǎ pentru RASTRA. Datoritǎ nevoii pentru o protectie crescândǎ împotriva incendiilor şi pentru o izolare fonicǎ de sunet între unitǎţi, RASTRA devine o soluţie din ce in ce mai popularǎ şi mai rentabilǎ.

Comercial

Aproximativ 1/3 din toate FBI sunt utilizate în construcţia comercialǎ. În plus faţǎ de reducerea costurilor de operare , construirea cu RASTRA poate reduce , în mod semnificativ, ciclurile de viaţǎ ale construcţiei. Utilizǎrile comerciale ale RASTRA-pentru hoteluri şi moteluri, magazine, depozite, depozite reci, şcoli şi biserici, teatre şi altele- sunt toate aplicaţii cu creştere, dezvoltare rapidǎ.

Print this page Printeaza aceasta pagina