Mediul Înconjurǎtor

Oamenii vor un mediu înconjurǎtor mai curat. Ei vor ,de asemenea, sǎ salveze copacii. A construi cu RASTRA este un angajament pentru toţi, faţǎ de mediul înconjurǎtor, de a întelege şi un exemplu de viaţǎ durabilǎ de urmat pentru alţii .

Rastra

RASTRA este 85% polisitren expandat reciclat(Styrofoam), care , altfel, ar sfârşi în depozitele de deşeuri ca sǎ nu se dezintegreze..Clǎdirile RASTRA reduc consumul de energie, iar cu economiile de energie vin beneficiile de mediu. Şi anume, reducerea combustibililor fosili arşi pentru a crea energie. Prin reducerea consumului de energie, noi reducem subprodusele de ardere care duc la smog, la amestecul de fum şi ceaţǎ şi care contribuie la încǎlzirea globalǎ. Deci, în timp ce motivaţia dumneavoastrǎ de a construi cu RASTRA poate fi aceea de a reduce costurile de energie, rezultatul final este de acela cǎ protejaţi mediul înconjurǎtor.

Contribuie la punctele LEED

Rastra

Producţia de RASTRA este clasificatǎ ca fiind, din punct de vedere ecologic, curatǎ. În timpul producţiei sale nu sunt eliberate particule sau fum, vapori. Doar o cantitate minimǎ de energie este necesarǎ- producerea unui panou RASTRA consumǎ mai puţin de 2 kWh de electricitate; uscarea nu necesitǎ energie externǎ; şi nici caldura nu este implicatǎ în procesul de producţie.

Toate deşeurile de producţie sunt reciclate şi transformate într-un nou produs RASTRA. Resturile de pe şantierul , de la locul de construcţie pot fi de asemenea înapoiate lui RASTRA şi reciclate.

Conservarea Energiei

RASTRA reduce consumul de energie şi cu economiile de energie vin beneficiile de mediu. Şi anume, reducerea combustibililor fosili arşi pentru a crea energie. Prin reducerea consumului de energie, noi reducem subprodusele de ardere care duc la smog, la amestecul de fum şi ceaţǎ şi care contribuie la încǎlzirea globalǎ.Panoul Interguvernamental ,Grupul interguvernamental de experţi privind Schimbǎrile Climatice ( PISC) a prezentat raportul sǎu oficial privind schimbǎrile climatice la nivel global. Acest raport, alcatuit de 600 de reprezentanţi din 40 de ţǎri, a concluzionat cǎ existǎ 90% şanse ca încǎlzirea globalǎ sǎ fie cauzatǎ de arderea combustibililor fosili, care emit dioxid de carbon.

Defrişarea pǎdurilor

Golirea, defrişarea pǎdurilor pentru materialele de construcţie a devenit o problemǎ în multe parti ale lumii. Creşterea pipernicitǎ a copacilor replantaţi , din cauza ploilor acide, au întârziat programele de recoltare cu mai mult de 3 ani în cele mai multe pǎrţi ale lumii, ceea ce duce la deficite. Conform Asociaţiei Naţionale a Constructorilor de Case, o casǎ tipicǎ de 200 metri pǎtraţi foloseşte 160 metri liniari de cherestea plus 600 metri pǎtraţi de lemn . RASTRA reduce semnificativ consumul de cherestea şi reduce toxinele cauzate de conservanţi de lemn pentru a se infiltra într-o casǎ nouǎ.În medie, o casǎ încadratǎ consumǎ în medie 2.3 acri de pǎdure. De ce este important sǎ salvǎm copacii? Deoarece copacii maturi absorb dioxidul de carbon, un contributor major la încǎlzirea globalǎ.

Rastra

Aţi construi casa dumneavoastrǎ din lemn dacǎ ar trebui sǎ folosiţi arborii din propria dumneavoastrǎ curte?

Reducerea emisiilor de CO2

Agenţia de Protecţie a Mediului ( APM) estimeazǎ cǎ în medie, o casǎ din SUA elibereazǎ 22,000 lbs de dioxid de carbon (CO2) în atmosferǎ , în fiecare an. Aceasta este de douǎ ori cantitatea unui vehicul mediu. Prin reducerea cantitǎţii de energie utilizatǎ pentru încǎlzire şi rǎcire, RASTRA reduce în mod semnificativ emisiile de CO2.De fapt, o casǎ RASTRA construitǎ poate reduce suficient consum de energie pentru a elimina 2-3 tone de emisii de CO2 din atmosfera noastrǎ, pe an, comparativ cu o casǎ similarǎ, cu , cadru de lemn. De-a lungul unui credit ipotecar de 30-40 ani , casele construite cu RASTRA salveazǎ atmosfera noastrǎ de 60-90 tone de dioxid de carbon.

Durata Extinsǎ de Viaţǎ

O altǎ mǎsurǎ de durabilitate este serviciul de viata extins, durata de viaţǎ mai mare. Produsele care rezistǎ mai mult au un impact mare asupra depozitelor noastre de deşeuri solide. RASTRA oferǎ o duratǎ de viaţǎ aproape nelimitatǎ. Acest lucru economisteşte spaţiu în depozitele noastre de deşeuri , reduce consumul de combustibili fosili pentru a transporta produse noi şi aruncate, salveazǎ resursele de lemn şi energia necesarǎ pentru a produce noi produse.

Calitatea Aerului Interior

Compoziţia unica a RASTRA permite un control mai bun asupra calitǎtii mediului interior. Deoarece RASTRA nu reţine sau nu absoarbe apa , ca blocul de beton sau ca lemnul, RASTRA nu permite, nu promoveazǎ mucegaiul şi mana. Compoziţia RASTRA permite un schimb lent de aer, care, în schimb, permite cladirii "sǎ respire". Schimbul este suficient de lent aşa încât sǎ nu permitǎ cǎldurii sau frigului sǎ iasǎ, sǎ scape, ci sǎ ajute la menţinerea unei bune calitǎţi a aerului, prevenind "sindromul clǎdirii bolnave". Acest schimb lent de aer previne formarea condensului care poate conduce la dezvoltarea, creşterea mucegaiului. Înlocuirea lemnului cu RASTRA reduce, de asemenea, conservanţii care se pot infiltra în spaţiul interior.

Print this page Printeaza aceasta pagina