Întreţinerea

mǎsurǎ ce cheresteaua îmbǎtrâneşte, se deformeazǎ şi se scorojeşte. În timp, pereţii se desfac şi , în cele din urmǎ, slabesc. Apar gǎuri, goluri care permit umiditǎţii distructive sǎ aibǎ acces. De fapt, cele mai multe fisuri de stuc sunt cauzate de peretii -suport, de peretii- substrat care se mişcǎ pe mǎsurǎ ce cheresteaua îmbǎtrâneşte-aceastǎ problemǎ este practic eliminatǎ cu RASTRA. RASTRA este stabil dimensional şi furnizeazǎ un strat mai etanş de protecţie pentru a reduce întreţinerea.

Putrezirea lemnului este un lucru de domeniul trecutului.

Deoarece RASTRA este stabil dimensional, proprietarii se bucurǎ de costurile mai mici de întreţinere. Nu existǎ lemn care sǎ putrezeascǎ, nu existǎ insecte, vopseaua dureazǎ mai mult timp şi fisurile de stuc sunt practic eliminate.Unitatile HVAC pornesc/se opresc mai puţin frecvent ~ dureazǎ mai mult

Întreţinerea este redusǎ în mai multe domenii care economisesc timp şi bani pentru durata de viaţǎ a proprietǎţii.Costurile de întreţinere reduse contribuie la un cost – de- proprietate mai mic, o caracteristicǎ de vânzare bunǎ atunci când vindeţi.

Vopsirea ~ Deoarece RASTRA nu se întinde si nu se contractǎ ca lemnul, vopseaua este mai puţin predispusǎ la fisuri şi dureazǎ mai mult.

Putrezirea lemnului ~ Eliminarea ramelor, cadrelor de lemn eliminǎ putrezirea lemnului cauzatǎ de umiditate şi insecte.

Stuc-ul  ~ Cele mai multe fisuri de stuc sunt cauzate de mişcarea naturalǎ a pereţilor- support care se mişcǎ, deoarece cadrele de lemn se deformeazǎ şi se scorojesc. RASTRA este stabil dimensional şi reduce semnificativ fisurile de stuc.

HVAC ~ Deoarece aerul interior este mai bine controlat, unitatea HVAC nu trebuie sǎ lucreze din greu sau de multe ori. Mai puţine ‘cicluri’ pornit-oprit reduc uzura pe unitatea HVAC şi extind durata sa de viaţǎ utilǎ.

Print this page Printeaza aceasta pagina