Rezistent la insecte

Insectele urǎsc acest material. Dacǎ aţi fi un gândac aţi mesteca din beton dacǎ, casa vecinului ar fi construitǎ din pin moale?

Cum cheresteaua putrezeşte din cauza umiditǎţii, devine mai sensibilǎ la insecte, e mai predispusǎ la insecte. RASTRA eliminǎ aceastǎ problemǎ.

Amestecul de ciment şi polistiren creeazǎ la RASTRA un mediu nedorit , indezirabil pentru insecte. Betonul umple canalele interioare şi porii de suprafaţǎ ai RASTRA, eliminând canalele pe care termitele şi alte insecte le-ar putea folosi pentru migraţie şi pentru a-şi face cuib. RASTRA nu are niciun conţinut nutritional care sǎ atragǎ insectele, inclusiv termitele.

Formele de Beton Izolat FBI fabricate din polistiren expandat PE furnizeazǎ un mediu perfect pentru termite şi furnici dulgher sǎ-şi facǎ vizuina prin PE, nu pentru a mânca , ci pentru a- şi face cuib şi sǎ ajungǎ la mâncare.

Înlocuirea construcţiei cu schelet de lemn cu RASTRA eliminǎ, de asemenea, nevoia pentru pesticide care s-ar putea infiltra în solurile din apropiere.

Rastra

Print this page Printeaza aceasta pagina