Producţia şi acordarea licenţelor

RASTRA este fabricat sub licenţǎ de cǎtre RASTRA HOLDING, deţinǎtorul drepturilor la nivel mondial sau ale filialelor sale.

Rastra

Licenţele sunt teritoriale şi disponibile în anumite ţǎri din afara SUA.O licenţǎ poate fi sub forma unui joint-venture sau bazatǎ pe taxe de licenţǎ. Informaţii actualizate , schimb de idei între compania care a obţinut licenţa şi licenţiator- compania care deţine licenţa-, publicitate comunǎ , acces la rezultatele testelor şi aprobǎrilor sunt câteva din serviciile oferite pentru companiile care obţin licenţa RASTRA. RASTRA furnizeazǎ şi instaleazǎ de asemenea utilajele de producţie care servesc, folosesc cel mai bine licentei teritoriale, companiei cu licenţǎ teritorialǎ.

Panourile RASTRA sunt turnate printr-un proces special. THASTYRON, numele dat materiei prime, este compactat prin aplicarea de presiune înainte ca panourile sǎ fie aşezate pe un palet pentru uscare, ca sǎ se usuce.

Panourile RASTRA sunt tǎiate la dimensiunile exacte dupǎ ce s-au uscat. Acest lucru garanteazǎ toleranţe mici şi pereţi drepţi şi netezi, uniformi Chiar şi procesul de producţie este proiectat pentru a proteja mediul înconjurǎtor, deaorece nu se foloseşte energie pentru a usca panourile. Pentru a produce fiecare element RASTRA este nevoie , în medie, de doar 1-3kWh . În timpul productiei, nu se elibereazǎ niciun produs secundar, niciun subprodus care ar putea fi considerat dǎunator pentru mediu, şi toate deşeurile de producţie sunt imediat reciclate într-un produs nou.

Rastra

Print this page Printeaza aceasta pagina