Costul -de- proprietate

Mǎsurarea, aprecierea adevǎratului cost al oricǎrui material de construcţie depǎşeşte costul de produs inţial.

Costul Produsului ~ RASTRA poate costa puţin mai mult decât materialele de construcţie obişnuite, pentru un proiect dat. În orice caz, RASTRA furnizeazǎ, prevede economii în alte domenii care compenseazǎ aceastǎ creştere uşoarǎ, inclusiv credite fiscale, eliminarea membranei şi a plasei de sârmǎ la instalaţiile din stuc;eliminarea barierelor de vapori,eliminarea schimbǎtoarelor de aer şi redimensionarea unitǎţii HVAC.

Costul de Instalare ~ RASTRA instaleazǎ mult mai rapid şi necesitǎ o coordonare mai puţin comercialǎ. Ciclurile de construcţie sunt scurtate şi proprietǎţile sunt disponibile pentru vânzare , mai repede.

Costul Ciclului de Viaţǎ ~ RASTRA este , de departe, cea mai puţin costisitoare opţiune, în ceea ce priveşte durata de viaţǎ a proprietǎţii. Costurile cu încǎlzirea şi rǎcirea sunt reduse cu cel puţin 40% în medie ,sau mai mult, în fiecare an. Costurile de întreinere sunt reduse pentru cǎ este eliminat lemnul de construcţie care se deformeazǎ şi degenereazǎ. Unitatea HVAC are o duratǎ de viaţǎ mai mare deoarece aceasta nu lucreazǎ, nu funcţioneazǎ la fel de mult, dur sau de multe ori pentru a menţine setǎrile de mediu. Primele de asigurare sunt mai mici.

Cum costurile cu energia continuǎ sǎ creascǎ, şi deoarece o construcţie din FBI este mult mai larg înţeleasǎ , este rezonabil sǎ prevezi cǎ, în viitorul apropiat , casele RASTRA vor comanda o primǎ de 10 -15 % peste, mai mare, comparabil cu cea a caselor cu schelet de lemn . Şi, în final, când vǎ vindeţi proprietatea valoarea de revânzare este mai mare.

Nu este nedrept sǎ te gândeşti la costurile cu energia în aceaiaşi termeni ca la un credit ipotecar cu rate reglabile. – Nu ai niciun control asupra creşterii, privind câtǎ creştere ai putea sǎ realizezi. – Prin micşorarea consumului de energie, dumneavoastrǎ controlaţi cel mai bine aceastǎ cheltuialǎ necunoscutǎ .

RASTRA furnizeazǎ, oferǎ cel mai mic cost – de –proprietate existent., disponibil.

Print this page Printeaza aceasta pagina