Construirea cu Rastra

Odată ce fundaţia este terminată, începeţi de la un colţ şi aşezaţi sau stivuiti,aranjaţi în teanc panourile RASTRA. Panourile mari dar uşoare pot fi mânuite fără macarale şi pot fi modelate, tăiate cu unelte obişnuite pentru prelucrarea lemnului.

Rastra

Panourile RASTRA pot fi stivuite orizontal sau vertical-reducând necesitatea de a ridica panourile. Inclinati-le doar, uniţi-le folosind clei sau fixaţi-le pentru un sprijin temporar. Odată ce aveţi o secţiune de perete asamblată, puneţi-o pe verticală, dreaptă.Deschiderile, orificiile pentru ferestre şi uşi pot fi pur şi simplu decupate.Folosiţi panourile în directia în care se potrivesc cel mai bine planului de construcţie. Cavitătile, care formează partea structurală, odată ce betonul a fost turnat, se aliniază întotdeauna. Betonul este turnat după ce etajul complet a fost aşezat, aliniat.

Cu cele doua tipuri de panouri RASTRA – panoul standard şi cel de margine , de capăt- poate fi realizat orice detaliu de construcţii.

LIMITAT DOAR DE IMAGINAŢIA DUMNEAVOASTRǍ

Panourile RASTRA pot fi finisate practic cu orice material de finisaj inclusiv gips-carton, ipsos, stuc, cărămidă sau piatră placată sau alt tip de material de finisaj ca aluminiu, lemn, etc.

Rastra

RASTRA lucrează cu toate tipurile de sisteme de pardoseală.
Panourile de margine, de capăt RASTRA sunt folosite drept cofraje la faţa locului pentru acoperişuri plate izolate sau tavane izolate. Acoperişul şi pereţii sunt turnaţi în acelaşi timp pentru a forma o structură monolitică.

Rastra

Print this page Printeaza aceasta pagina